Servei gratuït per a tota la comarca Com venc els meus productes?

Pas a Pas per venedors

Passos a seguir per registrar-te

Et pots registrar per qualsevol dels botons de “Vull vendre” o “Crear la teva botiga” que trobaràs a la web.
Un cop cliquis aquests botons…

Omple el camp de Registrar-se amb un correu teu i crea’t una contrasenya. Un cop omplerts aquests dos camps se’t desplegaran més camps per omplir.

Cal omplir tots els camps per a fer el teu registre. (El camp de “URL de la botiga” s’omple automàticament així que no et preocupis).
Si vols que et puguin contactar per whatsapp cal que omplis el camps del telèfon. IMPORTANT posar +34 davant.
Finalment sel·lecciona si ets client o venedor i passa al següent pas.

Soc un venedor

En cas de ser un venedor passaràs al darrer pas per acabar de personalitzar el teu perfil.

Un cop omplerts tots els camps d’aquest formulari ja quedarà “finalitzat” el teu perfil i podràs començar a pujar productes.

Observaràs que als requadres de dalt tens l’opció de “Puja el teu producte”, i per altre banda pots en qualsevol moment editar el teu perfil per si vols corregir o modificar alguna dada. En l’edició del perfil podràs situar el teu comerç dins el mapa, clicant sobre el cursó del mapa et demanarà que introdueixis l’adreça i un cop fet el cursó senyalitzarà el teu comerç.

Puja el teu producte

És tan senzill com clicar en aquest botó. Et portarà al teu apartat de productes que en un inici estarà buit i a la dreta en groc clica a “Afegeix un producte”.

Puja la imatge del producte, el nom, el preu, el preu en oferta si hi és…. Cal omplir tots els camps i ja estarà apunt!!

Concaprop
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart